árnyékolás

Hogyan működik az Okos Otthon? 2. rész. – Hálószoba

Normál esetben reggel a hálószobánkban ébredünk, és este ott hajtjuk álomra a fejünket. A pihenés, alvás mennyisége, és minősége meghatározza mindennapjainkat. Egy kipihent ember sokkal kiegyensúlyozottabb lehet a munkában, párkapcsolatban, többet mosolyog, ezért a társasági élete is harmonikusabb lehet. A megfelelő alváshoz viszont nem elegendő pusztán egy jó minőségű ágy és matrac.

Hogyan működik az Okos Otthon? 1. rész.

Az okos otthonok kényelmessé, energiatakarékossá, biztonságossá teszik azt a környezetet, amiben élünk. Szeretnénk, ha a cikksorozat elolvasása után mindenki számára érthető lenne, hogy miképpen.

Mi az Okos Otthon, és milyen előnyei lehetnek?

Talán úgy lehetne a legjobban körülírni az Okos Otthon fogalmát, hogy egy olyan ház/lakás, ahol a központi rendszer összehangolja a különböző elektronikai eszközeinket (lámpák, redőnyök, audio- és video-rendszer, konyhai gépek, riasztó, öntözőrendszer, gépészeti berendezések stb) annak érdekében, hogy az otthonunk kényelmesebb, biztonságosabb és energiatakarékosabb legyen, ráadásul mindezt úgy teszi, hogy a mi életritmusunkhoz alkalmazkodik, így    […]