loxone_header3

A Loxone Okos Otthon szíve: a Miniserver

A Loxone által vezérelt Okos Otthonban minden egy központi egységhez kapcsolódik: a Miniserverhez. Az egyszerű kapcsolóktól a különböző elektronikai eszközökig, szinte minden beköthető a rendszerbe, aminek a használata egyszerű, és megfizethető.
A Miniserveren a világ első, kifejezetten Okos Otthonokra kifejlesztett operációs rendszere fut, a Loxone OS. A Miniserver sokoldalú konfigurálhatósága, és komplex logikai képességei miatt nagyszerű választás, legyen szó a legkülönfélébb automatizálási feladatokról.
A Miniserverbe integrált webszerver lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozhassunk PC-nkkel vagy okos eszközeinkkel, ahol mindig a valós állapotot látjuk.
Jó hír, hogy a Loxone eszközök konfigurálására fejlesztett szoftver átlátható, felhasználóbarát, és nem utolsósorban INGYENES!

Attól függően, hogy felújításról, vagy újonnan épülő házról, lakásról van szó választhatunk:

Gyors, vezetéknélküli kiépítésekhez a

Miniserver GO

Loxone_Miniserver_GO_Perspektive_Kabel

Felújításokhoz vagy új építésekez a

Miniserver

Specifikáció Miniserver GO Miniserver
Tápellátás 5V DC 24V DC
be-/kimenetek Loxone Air 8 digitális bemenet
8 digitális relékimenet
4 analóg 0-10V bemenet
4 analóg 0-10V kimenet
Elhelyezés bárhol a lakásban villamos elosztószekrényben
Nettó listaár 94 900,- Ft 129 000,- Ft

 

Határtalan, rugalmas, moduláris

A loxone bővítőmodulok és átjárók használatával könnyedén bővítheti rendszere képességeit és kompatibilitását más rendszerekkel, technológiákkal.

UnendlichFlexibel_Extensions.png

Jövőbiztos

A folyamatos frissítéseknek, és fejlesztéseknek köszönhetően a Loxone rendszer jövőbiztos, így biztosak lehetünk benne, hogy Okos Otthonunk lépést tart a technológiai fejlődéssel, és mindig egyre jobb lesz!